http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PORTAL 2! MORTAL KOMBAT!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

portal2
U samo nekoliko dana ovoga tjedana stiže nam nekoliko izvrsnih blockbuster naslova, a što ćemo sve igrati, provjerite u nastavku

Zasad prilično dobra godina što se dobrih igara tiče ide i dalje. Tako ćemo ovoga tjedna moći zaigrati nekoliko potencijalno izvrsnih naslova a sve to možete smatrati uvodom u svibanj u kojemu ćemo biti zaista zatrpani hitovima.

 

Danas se tako na tržištu pojavio Remington Super Slam Hunting: Alaska i to samo za Wii konzolu. Radi se o lovačkoj igri u kojoj vam je cilj obraniti se od, kako autori kažu, 'tridesetak divljih i opasnih životinja'. I to je u biti to. Nije neka sreća, slobodno prespavajte ponedjeljak i svakako javite frendu da vas potpiše na kolegijima na faksu.

 

Siromašan ponedjeljak aposlutno će ispraviti tradicionalno popunjeni utorak u kojemu nam stižu dva istinska hita;

 

Portal 2

 

O Portalu 2 malo je toga ostalo nerečeno. Radi se o nastavku inovativnog originala 2007. koji nam stiže iz Valveove radionice što je praktički savršena garancija izvrsnosti. Moždane vijuge na ovom dragulju moći će ovaj puta istodobno isprobati vlasnici PC, PS3 i Xbox 360 platformi.

 

Mortal Kombat

 

Mortal  Kombat 9 iliti ga jednostavno Mortal Kombat vraća se na velika vrata, nakon pune tri godine stagnacije. Osim fantastične grafike za koju je zaslužan Unreal Engine 3, mnoštva likova i lokacija, posebno se veselimo izvođenju brutalnih fatalityja koji su prikazani u tzv. roentgen viewu  koji će kod udara prikazivati posljedice na unutrašnje organe i kosti.

 

Nažalost, vlasnici PC-a biti će uskraćeni i za ovaj naslov.

 

 

SOCOM 4: U.S. Navy SEALs

 

SOCOM 4 je taktička squad-based pucačina koja se zasad ničim posebnim ne ističe iz mora ostalih pucačina, no o čemu se točno radi moći ćemo procijeniti nakon što igru i zaigramo. No, svakako nas veseli obilna mogućnost taktiziranja i izdavanja naredbi vlastitome teamu. Ako bude i malo na tragu Brothers in Arms, biti ćemo zadovojni.

 

SOCOM 4 je PlayStation 3 ekskluziva.

 

 

Osim navedenih naslova u utorak nam stižu i Conduit 2, FPS za Wii, TrackMania Turbo za DS te Section 8: Prejudice na Xbox Live Arcade. 

 

I to bi zapravo bilo to. Ubrzo stiže i spomenuti svibanj u kojemu nas čekaju Brink, L.A. Noire, Virtua Tennis 4, F.3.A.R. i novi Red Faction.  

 

 

Sve o temi:
wii
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije