http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GEEK PORN

The Witcher 2 u Playboyu!

Kako godine prolaze, tako developeri uvijek na nove i neviđene načine pokušavaju promovirati svoj proizvod i na to često troše iznose koji su usporedivi s onima utrošenima na sam razvoj igre. CD Projekt Red odlučio se na jeftiniju, no nimalo suptilniju soluciju

Kad bi vam netko rekao da se virtualna heroina iz vašeg omiljenog RPG-a našla na naslovnici Playboya, zasigurno biste se grohotom nasmijali i možda ustvrdili: 'Eh, kad bi barem...' Ali ne, fakat, Triss iz The Witchera 2 našla se na naslovnici ovomjesečnog Poljskog izdanja Playboya! Da stvar bude bolja, oni koji su igru zaigrali, potvrđuju da se Triss potpuno obnažena pojavljuje već u prvim trenucima igre, što nas i ne čudi s obzirom na zavodničku narav Geralta koju je iskazao u prvome dijelu i da stvar bude bizarnija – za to skupljao karte.

 

CD Projekt Red

 

No ako ste mislili da je ovo prvi takav slučaj u svijetu gaminga – nije. Prije nekoliko godina na naslovnici se američkoga Playboya pronašla Bloodrayne koje se danas više gotovo nitko ne sjeća.

 

The Witcher 2 najavljen je za 17. svibnja 2011. i to isključivo za PC.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije