http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVE BOLJE I BOLJE

Rage: novi gameplay video

Iako je izlazak Ragea još relativno daleko, ekipa iz Id Softwarea odlučila je objaviti najduži do sada video koji demonstrira gameplay

Već nekoliko puta naglasili smo da je Rage prvi projekt Id Softwarea u prošlih sedam godina, još od Dooma III. Aktivni razvoj Ragea trajao je pune tri i pol godine, a planovi su počeli odmah nakon izlaska Dooma III. Unatoč tako velikoj razlici, Id Software će ubuduće igre izdavati ipak u nešto kraćim rokovima.

 

Matt Hooper iz Ida tako je za Eurogamer izjavio da će razvoj budućih projekata najvjerojatnije trajati od dvije do tri godine budući da je dovršena tehnologija koja će pogoniti Rage i njihove buduće igre. Radi se, naravno, o Id Tech 5 engineu koji Id i Bethesda ne planiraju prodavati drugim razvojnim studijima. U njegove mogućnosti mogli smo se uvjeriti već kroz nekoliko trailera, i gameplay videa, a kako pak izgleda posljednji od njih, provjerite ovdje.

 

 

Moramo priznati da nas svakim novim trailerom Rage sve više oduševljava. Grafički stil, atmosfera, glazba, karizma likova, raznolikost i tempo borbe u kojoj postoji određena doza taktiziranja, ponašanje protivnika koji koriste prostor... Sve se jednostavno uklapa u živopisni postapokaliptični setting koji izgleda miljama bolje nego primjerice u Falloutu 3 i svakako življe no u jednom gotovo sterilnom Crysisu 2.

 

Rage je najavljen za 16. rujna 2011. za PC, PS3, Xbox 360 i Mac.

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije