http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAMO ZA KONZOLE

Ništa od Street Fighter x Tekkena na PC-u

Ryu vs. Kazuya Mishima Street Fighter x Tekken
Capcomova i Namcova super-kombo borilačka igra priprema se, izgleda, samo za konzole

Mnogi PC igrači danas su ostali praznih ruku nakon što je Capcom PC objavu za svoj 'miš-maš' franšiza Street Fighter x Tekken proklamirao kao tipografsku grešku. Naime, u službenom FAQ-u, spomenuti proizvođač napisao je kako igra izlazi na Playstationu 3, Xbox 360 i PC-u. Nedugo nakon toga, autori su se posipali pepelom i ustvrdili kako za sada ne planiraju (niti su planirali) raditi PC verziju.

 

Nova rivalstva

 

PC Street Fighter 4 je, inače, ispao sasvim solidnim. Jedini problem s tim naslovom je u tome što vam za kvalitetnu igru treba kontroler, jer na tipkovnici sigurno nećete moći izvesti akrobacije kakve bez problema mogu napraviti vlasnici konzola. Autor SF X Tekkena nije isključio opciju igrinog izlaska na kućnim računalima, no za sada ona ne dolazi u obzir.

 

Lijepo je, iskreno, vidjeti kako se neke igre rade ekskluzivno za konzole, a neke ekskluzivno za PC računala. Problem kod korištenja kontrolera, kompleksnosti kontrola i grafičke tranzicije među platformama developerima zna zadavati glavobolje, te što je najgore, ponekad ih tjerati da 'sijeku zavoje', što se na kraju slama na leđima igrača koji ne dobivaju dobar proizvod. A to nitko ne želi, zar ne.

 

Prvi pravi veliki trailer!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije