http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STRPLJEN SPAŠEN

Odgođen The Last Guardian

the last guardian
Datum objave:
20.04.2011 13:06
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
PlayStation 3 ekskluziva The Last Guardian ipak se neće pojaviti ove godine, kako je prvotno bilo najavljivano, već se njen izlazak očekuje tokom iduće godine
Najavljena PlayStation 3 ekskluziva 'The Last Guardian', prema riječima idejnog tvorca, dizajnera i direktora Fumita Ueda-e, neće izaći ove godine, iako je na prošlogodišnjem Tokio Game Showu tvrdio kako je plan da se igra pojavi u vrijeme zimskih blagdana.

U svom obraćanju javnosti naveo je i razloge ove odgode: 'Kako bi igračima pružili što kvalitetniji i zanimljiviji sadržaj te kako bi ispunili sve obaveze prema First Party Studios-u (programerska kuća koja radi na igri), odlučio sam pomaknuti datum izlaska naslova. Iskreno se ispričavam svim igračima koji na njega čekaju već jako dugo ali ih molim za još malo strpljenja'.

Spomenimo i kako njegove dvije igre s prethodne generacije PlayStationa, 'ICO' i 'Shadow of the Colossus', koje su najavljene u remasteriranoj verziji za Playstation 3, ne bi trebala zadesiti slična sudbina. Ta dva naslova pojavit će se ovog ljeta kako je i prvotno bilo zacrtano.

Mišljenja smo kako je ovo odličan potez Sony-a, koji je ova dva avangardna remek dijela odlučio osvježiti te im dati novi sjaj, baš kako priliči današnjim tehnološkim standardima.


The Last Guardian gameplay
ICO & Shadow of the Colossus gameplay

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije