http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

USKORO, USKORO

Super Mario na 3DS-u već ove godine?

new super mario bros wii nintendo
Na oduševljenje fanova, Shigeru Miyamoto objavio je sjajne vijesti za vlasnike 3DS koji vole vodoinstalatere

U plejadi igara prisutnih tijekom inicijalnog lansiranja Nintenda 3DS nismo nikako mogli pronaći neke ikoničke Nintendove naslove. Ovo bi se moglo promijeniti do kraja godine, s obzirom da je Nintendov guru Shigeru Miyamoto dao naznačiti neke jako dobre vijesti vezane uz popularnog brkonju.

 

Smiješno, hehe

 

Super Mario za 3DS mogao  bi izaći prije nego što bi itko pomislio. Trenutni ETA za ovaj naslov mogao bi biti već kraj ove godine. Za sve one koji su se zasitili Street Fightera i Pilotwingsa ovo bi mogao biti naslov koji će zaista, ali baš zaista plijeniti pažnju.

 

Wii ekskluzivni Super Mario Glaxy postigao je fantastičan uspjeh te je podigao mjeru za visoke standarde igara na svim platformama. Kako će Nintendo iskoristiti 3DS-ov potencijal, samo možemo pretpostavljati. Ipak, jedno u što možemo biti sigurni jest da će igra kada izađe itekako privući pažnju gejming zajednice.

 

SMG za Wii

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije