http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HELLER VS. MERCER

Prvi prikaz gameplaya iz Prototypea 2

prototype
Nekoliko mjeseci nakon službene najave autori igre odlučili su prikazati prve scene gameplaya iz Prototypea 2

Prototype 2 službeno je najavljen prije nekoliko mjeseci i odmah je izazvao veliku pažnju gejming zajednice, što nimalo ne začuđuje s obzirom na popularnost i kvalitetu originala iz 2009. godine.

 

Nakon prva dva video teasera koji nisu otkrili mnogo o samoj igri, Radical Entertainment sastavio je kratak video u kojem autori igre objašnjavaju pozadinu priče u Prototypeu 2, a na kraju se pojavljuje i nekoliko scena iz same igre koje ujedno otkrivaju da se ona trenutno nalazi u pre-alpha fazi.

 

 

Članovi Radicala videom su nam još jednom objasnili već poznatu priču: Alex Mercer, protagonist u prvoj igri, ovdje će biti u ulozi glavnoga negativca, dok će igrač preuzeti ulogu Jamesa Hellera, američkoga vojnika. Heller se jednoga dana vraća kući iz vojne intervencije u inozemstvu i shvaća da je izgubio cijelu obitelj. Željan osvete, Heller se odlučuje osvetiti Merceru koji ga zaražava virusom Blacklight koji je pobio i njegovu obitelj...

 

Izlazak Prototypea 2 očekuje se tijekom sljedeće godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije