http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PLAYSTATION NETWORK

Sonyjev PSN ne funkcionira već dva dana!

playstation3
Loša sreća zaista u stopu prati Sony. Nakon što je nedavno njihov PlayStation Network srušila hackerska grupa 'Anonymus', PSN je i sada nadostupan i to u cijelom svijetu

Ako ste jučer ili danas preko svoje PlayStation 3 konzole pokušavali zaigrati neku igru u multiplayeru, najvjerojatnije niste uspjeli. PlayStation Network je naime već drugi dan u potpunom kolapsu a pristupiti mu se ne može ni iz kojeg dijela svijeta.

 

Problem možete prepoznati po poruci koja se ispisuje na ekranu: 'An error has occurred. You have been signed out of PlayStation Network. (80710A06)', a koji je uzrok kolapsu, Sony još nije objasnio, iako se nagađa da bi to opet mogle biti posljedice hackerskih napada. No, grupa 'Anonymus' tvrdi da miruje i čeka povratak PSN-a u funkciju kako bi ga opet napadali.

 

Ukoliko ste vlasnik PlayStationa 3, novosti o problemima s PlayStation Networkom možete pratiti na službenom PlayStation blogu. Prema Sonyju, problemi bi se mogli nastaviti i kroz nekoliko sljedećih dana.

 

U međuvremenu su se pojavil i informacije da je neke igre trenutno nemoguće igrati i offline s obzirom da imaju zaštitu koja zahtijeva spajanje na PSN. Radi se o igrama Bionic Commando Rearmed 2 i Final Fight/Magic Sword.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije