http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ALKOHOLIČAR U PAKLU

Shadows of the Damned novosti

sotd
Shadows of the Damned igra je o kojoj nakon njene službene najave i nismo puno pisali, a kako je nedavno nakratko odgođena, koristimo priliku kako bi se osvrnuli na posljednje informacije o tijeku produkcije

Prije nekoliko dana izlazak Shadows of the Damneda pomaknut je sa 7. lipnja na 21. lipnja. Radi se dakle o vrlo kratkoj odgodi koja, vjerujemo, neće zasmetati onima koji čekaju budući potencijalni hit razvojnog studija Grasshopper Manufacture koji uz pomoć  Shinji Mikamija i Goichi Sude rade na igri. Mikami je inače kreator Resident Evil franšize, a Suda je radi na razvoju No More Heroesa.

 

Kao što vidite, Damned ili jednostavno DMD kako autori od milja tepaju igri, ima i više nego obećavajući pedigre koji bi mu trebao osigurati kvalitetu.

 

U igri igrač preuzima ulogu Garcie Hotspura, nabrijanog rokera koji odlazi na osvetnički pohod u sam pakao kako bi spasio voljenu djevojku, koju je sam đav'o uzeo da mu grije drugu stranu kreveta. Radi se u biti o pucačini iz trećega lica tj. survival horroru koji prilično odskače od nekakve klasične i ustaljene formule toga žanra i pomalo podsjeća i na najnoviji Devil May Cry čiji je razvoj preuzeo Ninja Theory koji su dobili dopuštenje da potpuno preobraze franšizu.

 

 

Garcia Hotspur tako je nabrijani frajer u kožnjaku ovisan o motorima, vatrenom oružju i alkoholu, a da stvar bude bolja, upravo alkoholom će u igri puniti health. Neobičan protagonist i neobičan setting biti će potkrijepljeni i zanimljivim grafičkim stilom kojim prevladavaju žarko crveni tonovi i zagasito plava boja.

 

I za kraj, nedavno je potvrđeno da će punk bend The Damned uz pomoć Akira Yamaoke skladati naslovnu pjesmu za Shadows of the Damned.

 

U igri nažalost neće moći uživati vlasnici PC-a jer ista dolazi samo na PS3 i Xbox 360. Jedva čekamo.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije