http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ABSOLUTION

Sljedeći Hitman dobio ime

hitman
'Absolution' je ime koji će najvjerojatnije krasiti sljedeću Hitman igru, prvu nakon 2006. i Hitman: Blood Money

Već neko vrijeme, točnije još od prošle godine postoje nagađanja da je nova Hitman igra u produkciji, a igra bi se navodno na tržištu trebala pojaviti 'najranije za Božić 2011.'. Takav rasplet događaja sve je izvjesniji s obzirom da je Square Enix podnio zahtjev za registraciju trademarka za ime 'Hitman: Absolution', kako bi se vjerojatno trebao zvati sljedeći Hitman.

 

Ništa osim toga zasad zapravo nije poznato, s obzirom da igra još nije službeno najavljena, no gotovo je sigurno da na njoj radi IO Interactive studio koji se posljednjih godina bavio poluproizvodima poput oba Kane & Lyncha.

 

Hitman: Absolution biti će peta po redu Hitman igra, a 2007. snimljen je i prilično slabašan Hitman film.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije