http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PC OPET KRATKIH RUKAVA

Stiže demo za novi Red Faction

rfan
Razvojni studio Volition potvrdio je skorašnji izlazak demo verzije nadolazećeg Rad Faction: Armageddona

Demo verziju Red Faction: Armageddona već 3. svibnja moći će zaigrati svi vlasnici Xbox 360 i PlayStation 3 konzola, objavljeno je danas iz Volitiona.

 

Igrač će u demou preuzeti ulogu Dariusa Masona, a demo verzija sadržavati će jedan od levela iz finalne verzije. Ista će sadržavati dva oružja – Nano Forge i Magnet Gun. Magnet Gun vrhunsko je sredstvo za totalnu destrukciju koja se postiže tako da se na dva odvojena objekta lansiraju magneti koji se nakon toga pokušavaju spojiti. Spektakularni rezultat toga možete i sami zamisliti. S druge strane, Nano Forge je oružje kojima se prethodno uništeni objekt može popraviti i vratiti u prvotno stanje.

 

 

 

Kao što se vjerojatno i primijetili, nismo spomenuli verziju za PC. O demo verziji za PC nažalost još nema nikakvih informacija što znači da iste vjerojatno ili uopće neće biti ili će se pojaviti sa zakašnjenjem.

 

Red Faction: Armageddon najavljen je za 31. svibnja i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije