http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PO DRUGI PUTA

Odgođen F.E.A.R. 3

fear3
F.E.A.R. 3 odgođen je i po drugi puta, objavljeno je iz Warner Bros.-a. Igra bi se tako na tržištu trebala pojaviti 27. lipnja

F.E.A.R. 3 iliti F.3.A.R. kako mu tepaju autori iz Day 1 Studiosa, još jednom je odgođen te bi se prema novom datumu na tržištu trebao pojaviti 27. lipnja te tri dana ranije u S. Americi. Autori nisu objasnili razloge odgode, no s obzirom da je ovo već druga po redu, čini se da razvoj igre ne teče baš najbolje. Treći F.E.A.R. prvotno se na tržištu trebao pojaviti u ožujku nakon čega je odgođen za svibanj.

 

Iako Gamereport redakcija u samoj igri ne vidi preveliki potencijal, Day 1 Studio kune se da rade na dosad najboljoj F.E.A.R. igri. Igrać je tako u igri preuzimati ulogu Point Mana i Paxton Fettela koji su zapravo protagonist i antagonist iz prijašnjih igara. Point Man će ponuditi klasično FPS puškaranje, dok ćemo u ulozi Paxtona koristiti različite spellove kako bi olakšali Point Manu.

 

F.E.A.R. 3 u produkciji je za PC, PS3 i Xbox 360 platforme.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije