http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

THE RUN

Slučajno najavljen novi Need for Speed

therun
Unatoč tome što se posljednji NFS pojavio nedavno, EA već marljivo radi na sljedećemu Need for Speed naslovu koji bi se na tržištu trebao pojaviti još ove godine

Potpuno neočekivano, upravo smo dobili neslužbenu najavu nove Need for Speed igre. Naime, shopto.net internet shop slučajno je objavio trailer za igru pod imenom Need for Speed: The Run, što znači da je EA i sam planirao uskoro i službeno najaviti igru.

 

Koliko je vidljivo iz trailera, igra će biti inspirirana izvrsnim Hot Pursuitom, no kako se čini da bi Need for Speed po prvi puta mogao dobiti i zanimljivu priču, kao što to sugerira i slučajno procurjeli trailer:

 

 

 

Igra bi se na tržištu trebala pojaviti 18. studenog 2011. i to najvjerojatnije na PC-u, te Xbox 360 i PS3 konzolama. Na igri radi Black Box studio prethodno zaslužan za čak osam NFS igara, završno s Need for Speed: World prošle godine. Nakon što su doznali da slučajno surenje informacija iz igre, EA je i službeno potvrdio rad na 'The Run'-u.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije