http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OUT-OF-BODY EXPERIENCE

Novi trailer za Driver: San Francisco

Driver: san francisco
Driver: San Francisco sve je bliži najavljenom datumu izlaska, ali o njemu doznajemo i sve neobičnije detalje

Driver: San Francisco na tržištu bi se trebao pojaviti  2. rujna ove godine i to na PC-u, te PS3, Xbox 360, Wii i Nintendo 3DS konzolama.

 

I dok smo nakon njegove službene najave prošle godine očekivali još jednu klasičnu jurnjavu koja igračima mora nadoknaditi mnogo toga s obzirom na kvalitetu prethodnika, developeri nas svako malo iznenađuju gotovo suludim idejama koje su implementirali u igru.

 

Kao što znate, u igri preuzimate ulogu Johna Tannera, no ono što možda niste znali je to da će se radnja igre odigravati u njegovoj glavi. Naime, Tanner je u komi. Zbog toga, igrač u igri moći će 'izaći' iz Tannerova tijela i preuzeti bilo koje drugo vozilo tako da uđe u tijelo drugog vozača. Preuzimanjem tijela, tj. vozila, preuzimate i nove zadatke. Preuzmete li tako kola hitne pomoći, najvjerojatnije ćete u što kraćem vremenu trebati doći do bolnice.

 

Zanimljivi koncept koji nećemo odmah proglasiti odličnim, jednostavno valja vidjeti kako će cijela 'Shift' mehanika biti izvedena.

 

I na kraju, Ubisoft je izdao potpuno novi trailer za igru;

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije