http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PUNKERSKI SURVIVAL HORROR

Novi dnevnik autora Shadows of the Damned

sotd
Shadows of the Damned jedna je od najisčekivanijih akcijskih igara ove godine i to ne bez razloga, kao što to prikazuje i najnoviji dnevnik njegova dva dizajnera

O Shadows of the Damned pisali smo već u nekoliko navrata, a radi se o naslovu koji iz mjeseca u mjesec postaje sve interesantniji. Na igri radi Grasshopper Manufacture uz potporu Shinjija Mikamija i Goichija Sude, ljude zaslužne za naslove poput No More Heroes, Resident Evila 4 i Vanquisha.

 

Ovoga puta igre se dotičemo jer je spomenuta ekipa objavila novi video dnevnik u kojemu su objašnjeni gameplay koncepti Shadowsa i to uz urnebesne igrane scene i još urnebesniju sinhronizaciju. Ah, taj Japan:

 

 

 

Kao što već vjerojatno znate, Shadows je pucačina iz trećega lica tj. survival horror u kojemu preuzimate ulogu Garcie Hotspura, nabrijanog punk-rockera koji odlazi u sam pakao kako bi kastrirao đavla i izbavio voljenu. Najbitnije oružje pri tome biti će mu, kao što to prikazuje i video – lubanja. Lubanja koja će biti sposobna komunicirati, ali i transformirati se u neko od vatrenih oružja ili pak – motor.

 

Shadows of the Damned na tržištu bi se trebao pojaviti 21. lipnja 2011. i to na PlayStationu 3 i Xboxu 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije