http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ORIGINS

Trailer za Red Faction film

rfa
Red Faction jedna je od najlegendarnijih FPS franšiza koja je s godinama prošla u TPS, a vrlo skoro nam stiže i njen peti nastavak. No, to nije sve, jer upravo je javnosti predstavljen i prvi trailer za Red Factions film čija će se radnja odvijati između posljednjeg i nadolazećeg nastavka igraće franšize

Red Faction: Armageddon, posljednji nastavak u franšizi, na tržištu će se pojaviti 10. lipnja, a 4. lipnja na malim će se ekranima početi prikazivati film pod imenom Red Factions: Origins. 'Origins' da nije preplaćeni Hollywoodski blockbuster koji ćete moći gledati u kinu, već film snimljen za televiziju i to, kako se čini – prije svega za igrače.

 

Naime, 'Origins' će pokrivati i objasniti razdoblje sve od završetka 'Guerille' iz 2009. pa sve do početka nadolazećeg Armageddona. Već otprije poznato je da se između igara izmijenilo nekoliko generacija, no film će ipak tu rupu u povijesti objasniti na mnogo detaljniji način i to je sigurno nešto što će znati cijeniti pravi obožavatelji serijala.

 

Što se same radnje tiče, ona se vrti oko Jake Masona (Brian J. Smith), posljednjeg preživjelog Alecovog sina koji služi u Red Faction Militii te otkriva da je njegova sestra koja je oteta prije 12 godina – još živa. U isto vrijeme, na Marsu počne djelovati neprijatelj koji prijeti uništenjem Red Faction, a stvari postaju gore kada Jake saznaje da je upravo i njegova sestra koju traži na strani naprijatelja.

 

Ostalo ćete, naravno, vidjeti u samome filmu a kako će sve izgledati provjerite u prvom traileru:

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije