http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NINTENDO SVIMA DAJE ŠANSU

Otkriven razlog iza kašnjenja 3DS naslova

nintendo3ds_1
Nintendo je konačno objasnio zbog čega starni lineup 3DS naslova nije baš ultra-brutalno velik

Prema nedavno objavljenoj izjavi, japanski developerski div Nintendo obrazložio je manjak launch naslova za svoju next-gen prenosivu konzolu. Naime, prema njihovim riječima broj ekskluzivnih 1st party naslova smanjen je kako bi pogodovao 3rd party developerima. Prema tome, svi razvojni timovi koji stoje iza projekata koji nisu rađeni u samome Nintendu tako će, prema službenim glasovima, imati više šanse na tržištu.

 

Nintendogs and cats...hahahah, predivno, PREDIVNO!

 

Ako nas pitate, problem uopće nije u tajmingu izlazaka naslova, nego u činjenici da dobar dio 3rd party naslova za Nintendove konzole ništa ne valja. Izbaciti dvadeset tona šodera između dva Mario naslova nije baš neko rješenje, ako se te tone šodera ne prodaju toliko kopija da pokriju mediokritet koji dobijete u kutiji koju platite šezdesetak dolara.

 

Majmune, šta gledaš...

 

Ipak, startni lineup za 3DS ne čini se baš tako groznim. Street Fighter 4 postigao je solidan uspjeh, a ni novi Monkeyball nije za baciti. U svakom slučaju, malo nam je žao gledati kako Nintendo zadnjih pet-šest godina funkcionira po modusu izbacivanja maštovitog i potencijalom punog hardvera, samo da bi se sam sebi, oprostite nam na izrazu, posrao na glavu izbacivši gomilu 3rd party smeća između 5 zaista izvrsno odrađenih Nintendo 1st party naslova. Bilo kako bilo, njihov modus operandi ostaje neizmjenjen, a samo je pitanje vremena kada će korisnicima ovo sve polako početi izlaziti na uši.

 

HAYUUUKEN!

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije