http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BIOWARE ODGAĐA

Mass Effect 3 tek početkom 2012.

masseffect3
Iako je prvi video teaser sugerirao da će treći nastavak u franšizi Mass Effect na police trgovina stići za vrijeme ovogodišnjih blagdana, to se ipak neće dogoditi

'Mass Effect 3 bit će izdan u prva tri mjeseca 2012. godine. Razvojni studio potpuno je fokusiran u namjeri da Mass Effect 3 učini najvećom i najboljom igrom u franšizi kako bi nadišla sva očekivanja', poruka je to koju je na službenoj Facebook stranici Mass Effecta 3 objavio Casey Hudson, izvršni producent Mass Effecta.

 

Vijest o odgodi najvjerojatnije će razočarati mnoge, no u svakom slučaju podržavamo BioWare u odgodi kako se Mass Effectu 3 ne bi dogodio sindrom Dragon Agea 2 koji je požurivan, zbog čega je kvalitetom bio mnogo slabiji od svog prethodnika.

 

Mass Effect 2 na tržištu se pojavio u siječnju 2010. godine, nakon čega je odmah počeo razvoj Mass Effecta 3, što znači da će rad na igri trajati pune dvije godine, što svakako obećava ispolirani proizvod s pregršt sadržaja. Iskreno, od Mass Effecta ni ne očekujemo ništa manje.  

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije