http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MASIVNI NOIRE

L.A. Noire na Xboxu 360 na čak 3 DVD-a

lanoire
L.A. Noire, nadolazeći Rockstarov akcijsko-detektivski hit za Xbox 360, doći će na čak tri dvoslojna DVD medija, dok će verzija za PlayStation 3 potpuno popuniti BluRay medij od gotovo 25 GB

'Kako bismo ispričali priču i napravili igru kakvu smo željeli, znali smo da će nam za to trebati jedan cijeli BluRay medij tj. tri dvoslojna DVD medija za Xbox 360', izjavio je Jeronimo Barrera iz Team Bondija za Kotaku. 'L.A. Noire smo odmah zamislili kao masivnu igru, od veličine i detaljnosti svijeta do dužine slučaja i, naravno – količine materijala snimljenog tehnologijom MotionScan za čak 400-ak glumaca.'

 

Za usporedbu s prošlim Rockstarovim igrama – i Red Dead Redemption i GTA IV u verziji za Xbox 360 dolazili su tek na jednom dvoslojnom DVD mediju.

 

Ipak, vlasnici Xboxa 360 ne moraju se brinuti da će svako malo morati mijenjati medije: 'S obzirom da je igra izgrađena oko koncepta napredovanja kroz individualne slučajeve (...) igrači će diskove morati zamijeniti tek dva puta tijekom cijele igre', istaknuo je Barreira pažnju koja je posvećena problemu količine diskova.

 

Nakon izlaska igre osim slučajeva unutar singleplayer kampanje, kasnije će se pojaviti i brojni DLC sadržaji, obećavaju iz Team Bondija i Rockstara. Zanimljivo je i to da je većina slučaja u igri inspirirana pravim slučajevima, a autori su za njih saznali iz arhivske građe L.A. Timesa.

 

Kako je nedavno najavljeno, glavna priča u igri potrajat će dobrih 30-ak sati, dok će side-questovi i DLC sadržaji cijelu stvar sigurno produljiti za još 5-10 sati, ako ne i više.

 

Prema svemu sudeći, L.A. Noire trebao bi biti jedna od najopširnijih igara na trenutnoj generaciji konzola i prava je šteta što ga neće moći zaigrati i vlasnici PC-a.

 

L.A. Noire na tržištu će se pojaviti 20. svibnja.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije