http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BRINK!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

brink1
Nakon mjeseci i mjeseci čekanja, ovoga tjedna stiže nam Brink, multiplayer FPS inspiriran parkourom. Mnogo je razloga zbog kojih jedva čekamo zaigrati igru, a još ih je više onih zbog kojih jedva čekamo sljedeći tjedan

Brink je definitivno najvažnija igra koja će se ovoga tjedna pojaviti na tržištu. Igrači u Sjevernoj Americi moći će je zaigrati već sutra, dok će se Europljani morati strpjeti do petka. Podsjećamo, Brink je futuristički multiplayer FPS koji se od konkurencije prije svega izdvaja konceptom kretanja koji je inspiriran popularnim parkourom. Ako vam se u glavi ne pali lampica, prisjetite se kretanja u Mirror's Edgeu. Igru je razvio vrlo iskusni Splash Damage, jedan od najcjenjenijih razvojnih studija kada je multiplayer u pitanju.

 

 

U utorak će se na tržištu pojaviti i MX vs. ATV Alive, off-road trka u kojoj će nažalost moći uživati samo vlasnici konzola PlayStation 3 i Xbox 360.

 

 

LEGO Pirates of the Caribbean: kao i u slučaju Brinka, Pirati s Kariba u LEGO verziji na europskom će se tržištu pojaviti u petak, dok će Amerikanci u njemu moći uživati već u utorak. S obzirom na kvalitetu recentnog LEGO Star Wars III: The Clone Wars, jedva čekamo da vidimo kako će ovo ispasti. I ovaj će naslov nažalost zaobići PC i pojaviti se na PS3, Xbox 360, Wii, 3DS, DS i PSP platformama.

 

 

Brothers in Arms: Complete Collection: ekskluzivno za PC pojavit će se pravo kolekcionarsko izdanje koje će za polovicu cijene jedne nove igre ponuditi čak tri puna BiA naslova i to: Road to Hill 30, Earned in Blood i Hell's Highway.

 

Assassin's Creed: Ultimate Collection: samo na PC-u pojavit će se i ovo izdanje koje sadrži prvi i drugi Assassin's Creed iako je nejasno zašto u nj nije uključen i Brotherhood.

 

Što nas pak očekuje sljedećega tjedna? Pa... definitvno jedan od najboljih tjedana za gejmere ove godine. Stižu nam naime The Witcher 2: Assassin's of Kings i L.A. Noire, i to istoga dana.

 

 

Sve o temi:
wii
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije