http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REVELATIONS

Najavljen novi Assassin's Creed!

revelations
Ime novoga nastavka u franšizi Assassin's Creed je – Revelations, objavljeno je iz Ubisofta. Igrač će još jednom preuzeti ulogu Ezia Auditorea, sada kao čovjeka u zrelim godinama

Assassin's Creed: Revelations biti će najnoviji nastavak u superuspješnom AC serijalu u kojemu ćemo još jednom preuzeti ulogu Ezia Auditorea, no ovaj puta u drukčijem okružju. Radnja igre bit će smještena u Konstantinopol, glavni grad Bizanta tj. Istočnog Rimskog Carstva, najveći i najbogatiji srednjovjekovni grad u Europi.

 

Iz Ubisofta najavljuju da će grad biti podijeljen u četiri velika dijela kako bi se još više olakšalo snalaženje i kretanje.

 

Vjernim obožavateljima vjerojatno je za oko zapeo podatak da ćemo u igri još jednom preuzeti ulogu buntovnog Ezia. Da, Ezio će u igri imati punih 50-ak godina, što je za srednji vijek prilično velika brojka. Dapače, očekivano trajanje života tek krajem srednjega vijeka bilo je upravo 50-ak godina, što znači da će Ezio u igri zapravo biti starac pri kraju života. Jesu li se autori malo preračunali ili je to namjerno učinjeno, vidjet ćemo kad saznamo nešto više detalja o igri.  U svakom slučaju, nadamo se da neće biti lomljave kukova i kostiju pri izvođenju akrobacija Konstantinopolom.

 

Autori najavljuju i nadograđeni sistem kretanja gradom, Eagle Vision, koji će sada detektirati i putanju kretanja stražara kako bi se igraču olakšalo postavljanje zamki itd.

 

Assassin's Creed: Revelations možemo očekivati još ove godine.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije