http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

2013.

Battlefield 3 smješten u Sarajevo?!

bf3
Ovih dana internetom su počele kružiti informacije da će radnja Battlefielda započeti 2014. godine, i to nakon eskalacije sukoba 2013. u Sarajevu

Nekoliko stranica posvećenih gamingu, ali i portali iz Bosne i Hercegovine prenijeli su informaciju da će radnja nadolazećeg Battlefielda 3 započeti upravo u Sarajevu. Naime, u BiH 2013. godine dogodi se eskalacija sukoba koji zasada još nije definiran, a radnja same igre započinje 2014. kada na teritorij BiH stižu jedinice marinaca SAD-a čiji ste i vi pripadnik. Nakon toga radnja će se preseliti na Iransko-iračku granicu, a nakon toga i na brojne druge lokacije diljem svijeta, uključujući i Pariz i New York.

 

Iako će se mnogi poveseliti smještanju početka igre u Sarajevo, pitanje je koliko će time sretni biti Sarajlije i građani BiH s obzirom na tamošnju političku situaciju koja je sve samo ne jednostavna. Također, rane protekloga rata u Bosni još su daleko od zacjeljivanja pa u pitanju nije samo alternativna budućnost nego i stvarna i još opipljiva prošlost.

 

'Radnja igre bazirana je na scenariju 'što ako'. Svijet vidimo kao vrlo nestabilno mjesto. Vidimo ga primjerice kroz pucanj koji je odjeknuo u Sarajevu i uzrokovao leptirov efekt, čime je započeo Prvi svjetski rat', izjavio je još prije nekoliko mjeseci Peter Bach, izvršni producent Battlefielda 3, čime je možda i namjerno prst uperio na mjesto u kojemu će započeti radnja Battlefileda 3. Ipak, službene potvrde o radnji smještenoj u Sarajevo još nema.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije