http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAKON PET GODINA ČEKANJA

Službeno najavljen: Hitman Absolution

hitman
Krajem prošloga mjeseca pojavila su se nagađanja da je IO Interactive počeo rad na novoj igri Hitman, a sada je iz Square Enixa stigla i službena potvrda. Ime prvog Hitmana nakon punih pet godina je Absolution

Square Enix je krajem prošloga mjeseca na registraciju dao ime Hitman: Absolution što je uredno evidentirano te instantno pokrenulo doslovno lavinu glasina. One su se sada, nasreću, pokazale istinitima. Square Enix službeno je najavio izlazak nove igre Hitman, a na njoj radi IO Interactive. Jedan od razloga zašto će Absolution biti prvi Hitman od 2006. godine je i to što je ekipa iz IOI-a bila posvećena franšizi Kane & Lynch koja je gamingu donijela malo toga.

 

Prema službenoj najavi, Agent 47 će ovoga puta krenuti na dosad najopasniji zadatak, u sklopu kojega će proputovati paletu lokacija diljem svijeta kako bi došao do korijena opake zavjere. Ono što će Absolution izdvajati od ostalih igara u serijalu bit će činjenica da će Hitman ovoga puta imati osobne motive za odlazak na novu avanturu.

 

Mnogi zbog toga predviđaju 'reboot' serijala kao što će to biti Max Payne 3 ili kao što je bio posljednji Splinter Cell.

 

Više detalja zasad nije poznato, a isti će biti otkriveni sljedećega mjeseca na tradicionalnom E3 eventu.  

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije