http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GUN'N'DRIVE

Novi L.A. Noire trailer nabijen akcijom

lanoire
L.A. Noire jedna je od zasigurno najisčekivanijih igara ove godine, a do njena izlaska dijeli nas tek nekoliko dana. Kako izgleda njen akcijski dio, Rockstar nas je odlučio podsjetiti u još jednom traileru ove akcijsko-detektivske avanture

Ono što je za Rockstar prošle godine bio superuspješni Red Dead Redemption, to će ove godine biti L.A. Noire. Nakon nekoliko godina u razvoju u studiju Team Bondi igra će se sljedećega tjedna napokon pojaviti na policama trgovina. Nažalost, kao i u slučaju RDR-a, u igri neće moći uživati vlasnici PC-a, a umalo su uskraćeni ostali i vlasnici Xboxa 360. Rockstar se po tom pitanju očito predomislio na vrijeme jer većina multiplatformskih naslova najbolje se prodaje upravo za Microsoftovu konzolu.

 

Kao što vjerojatno znate, igra će koristiti tehnologiju MotionScan koja omogućava najvjerniju simulaciju lica u povijesti igara, a istom je za igru snimljeno čak 400-ak glumaca. O masivnosti igre govori i činjenica da će igra za Xbox 360 doći na čak tri dvoslojna DVD medija.

 

Sam gameplay prije svega bazirat će se na istraživačkom dijelu – prikupljanju dokaza, pregledu mjesta zločina, ispitivanju svjedoka, no nedostajati neće ni dobre stare pucnjave i jurnjave automobilima, što nam je Rockstar prezentirao u najnovijem traileru:

 

 

L.A. Noire izlazi 20. svibnja (sljedeći petak).

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije