http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BLACK OPS 2?

Treyarch radi na novom projektu

Call of Duty: Black Ops
Treyarch se, čini se, priprema za rad na novom projektu

Iako nigdje nije službeno objavljeno da firma iz naslova radi na nečemu konkretnom, sudeći prema broju novootvorenih natječaja za radna mjesta čini se da Treyarch radi na izrazito velikom projektu. Iako bismo mogli fantazirati i razmišljati da rade na izvrsnoj auto simulaciji ili RPG-u, neupitno je da se i ovog puta radi na Call of Dutyu.

 

Još jedan bezbrižan radni dan u Activisionu

 

Naime, velik broj indikacija indirektno stremi prema potencijalnom izlasku sljedećeg nastavka najprodavanije Activisionove igre. Prije svega činjenica da se radi o najprodavanijoj Activisionovoj igri te da je barem prema nekom optimalnom profitnom modelu a la Activision potrebno barem dva naslova koja doslovno tiskaju novac. Prvi od kojih je World of Warcraft, a drugi koji je Call of Duty. Stoga, sjednite, otvorite pivu i razmišljajte kakve će sve divote novi Black Ops donijeti kada konačno izađe (što je, sudeći prema Activisionovom casual pristupu izdanjima, vjerojatno JUČER).

 

Malo BO: Zombie veselja

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije