http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

I UBISOFT KONJA ZA TRKU IMA

Ghost Recon: Future Soldier tek početkom 2012.

grfs
Future Soldier bit će novi nastavak u taktičkoj franšizi Ghost Recon u koji Ubisoft polaže velike nade. Dapače, nadaju se da će njihov shooter biti ozbiljni konkurent Call of Dutyju i Battlefieldu 3

Ghost Recon: Future Soldier prvotno je najavljivan za početak 2010, pa odgađan sve do početka 2011, dok bi se prema najnovijim izjavama iz Ubisofta igra na tržištu trebala pojaviti početkom 2012. godine. Mogla bi se pojaviti i ranije, no Ubisoft želi izbjeći blagdansku gužvu u vrijeme koje će izaći i Battlefield 3 i novi CoD te Gears of War 3.

 

'Igra će sadržavati opširni singleplayer, co-op i multiplayer koji će kvalitetom biti konkurentni najjačim naslovima na tržištu', izjavio je šef Ubisofta Yves Guillemot.

 

Podsjećamo, radnja igre odvija se u bliskoj budućnosti i to (oh, kako neočekivano!) u Rusiji. Tamo ultranacionalistička stranka silom želi preuzeti vlast, a onda planira pokoriti i obližnje zemlje. Tu u priču upada igrač u ulozi Edwarda Kachenka, vođe jedinice pod imenom Ghosts, s ciljem da se spriječi državni udar.

 

Ništa spektakularno, priznajemo, no bit će zanimljivo vidjeti kako će se Future Soldier snaći u društvu s već gore navedenim naslovima.

 

Igra je u razvoju za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije