http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOŠ MALO ISTOGA

Predstavljen Pro Evolution Soccer 2012

pes2011
Kao što smo i navikli, EA i Konami nam svake godine marljivo dostavljaju nova izdanja svojih virtualnih nogometa. Kako izgleda najnovija verzija Pro Evolution Soccera, odlučio nam je prezentirati Shingo Takatsuka

Izlasci dviju najpoznatijih (i jedinih) nogometnih simulacija redoviti su već godinama. Stoga su neka vidljiva poboljšanja vrlo rijetka, zbog čega su očekivanja igrača svake godine otprilike ista – malo poboljšana grafika i osuvremenjena transfer-lista.

 

Ipak, velik zaokret napravio je EA s FIFA-om 2010 koju slobodno možemo imenovati najboljom simulacijom nogometa u povijesti. Te godine franšiza je dobila novi zamah i preuzela dobar dio kolača od Pro Evolution Soccera tj. Konamija koji se pomalo ulijenio i počeo kaskati za EA-om.

 

Što pak možemo očekivati od sljedeće PES igre tj. Pro Evolution Soccera 2012, odlučio nam je otkriti Shingo Takatsuka, izvršni producent franšize PES.

 

 

Bit ćemo izravni – nama ovo ne djeluje mnogo drugačije od prošlog nastavka, a i dalje u oko bodu prije svega pomalo ukočene animacije i 'lijepljenje' lopte za stopalo, čega se FIFA riješila još prije nekoliko godina.

 

Vremena i mjesta za napredak svakako ima, a hoće li ga Konami iskoristiti i opet se približiti FIFA-i, tek treba vidjeti.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije