http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BESPLATNE STVARI, BURAZ

Sony će dijeliti besplatne igre na PSN-u

PSN
Osim očekivanih stvari poput produžene pretplate u online igrama i 'ekstra' PSN servisu, Sony za svoj povratak na online scenu priprema i par slatkih poklona

U slučaju da ste vlasnik Playstationa 3 i već mjesec dana cmoljite o tome kako vam Sony ne vraća vaš PSN, krajnje je vrijeme da se počnete radovati. Naime, prema SCEE, svi korisnici koji će se logirati na PSN nakon njegovog (skorašnjeg) povratka moći će potpuno besplatno skinuti dvije od pet supertastičnih PSN igara.

 

Na naše razočaranje, na popisu nije God of War Collection, no ni ovo što nude nije baš preloše. Naime, PS3 korisnici koji se vrate na PSN tijekom redeem perioda dobit će priliku downloadati sljedeće igre: Wipeout HD/Fury, LBP, Infamous, Ratchet and Clank: Quest for Booty i Dead Nation. Korisnici PSP PSN-a moći će upiknuti Killzone Liberation, Modnation Racers i LBP. Kako bi dodatno zašećerili dil, sonijevci svakom korisniku (čak i onima koji nemaju) nude mjesec dana besplatnog PS Plus programa.

 

Sve u svemu, ponuda je supertastična. Iako nekima ovo neće biti dovoljna gesta od ekipe iz Sonyja, mi otvorenih ruku srljamo prema besplatnim igrama s velikom parolom 'Ma nije bed za PSN, Sony, frende, prijatelje... daj 'vamo te igre'.

 

ZUM ZUM!

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije