http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

3. LIPNJA

Duke Nukem Forever: najavljena demo verzija

dukenukemforever
Prije no što ćemo sredinom lipnja imati priliku zaigrati Duke Nukem Forever, ekipa iz Gearbox Softwarea objavit će i demo verziju

Izlazak Duke Nukem Forevera najavljen je za 10. lipnja, a danas je objavljeno i to da će se demo verzija pojaviti nekoliko dana prije, 3. lipnja. Dobra je to vijest za sve one koji se žele uvjeriti u kvalitetu igre prije negoli daju novac za punu verziju možda i najveće legende u povijesti industrije video igara.

 

Povodom toga, Gearbox je to odlučio priopćiti obožavateljima putem urnebesne video sekvence koja će mnoge podsjetiti na onu koja je objavljena povodom posljednje odgode:

 

Another important message about Duke Nukem Forever
 

Ipak, kao što je i navedeno na kraju videa, demo će moći zaigrati samo članovi First-Access Cluba, a član istoga postajete tako da... naručite igru prije njenog izlaska. Uf, ništa, zanemarite rečenicu u kojoj smo objasnili da je demo dobra vijest za sve one koji žele isprobati igru prije negoli daju novac za punu verziju. Bastardz.

 

Kao što možete vidjeti u videu, prostorije Gearbox Softwarea natrpane su konzolama Xbox 360, no igra naravno dolazi i na PC i na PS3. I bolje da nam se isplatilo gotovo četrnaest godina čekanja da se igra dovrši.  

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije