http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

I NAJAVLJUJE ISTOSPOLNE ROMANSE

BioWare preporučuje igranje side questova u Mass Effectu 3

masseffect3
Kao i u svakoj igri u kojoj imate određenu slobodu odlučivanja, istu možete odigrati od početka do kraja ne osvrćući se na side questove. Na taj način bit će moguće završiti i Mass Effect 3, no u tom slučaju čeka vas – razočaranje

Od svojih početaka franšiza Mass Effect poznata je po velikoj slobodi odlučivanja, velikom svemiru punom sadržaja i, kako to biva u svakoj donekle nelinearnoj igri – mogućnošću odabira na koji ćete način dovršiti igru.

 

Kroz igru možete bezglavo 'proletjeti' slijedeći tek glavni zadatak, no prava draž igre često se skriva u usputnim zadacima koji vas, konkretno u slučaju Mass Effecta, često zbližavaju ili udaljavaju od vaših suboraca i upoznaju s novim lokacijama.

 

Odlučite li 'proletjeti' i kroz Mass Effect 3, na kraju ćete biti razočarani, izjavio je izvršni producent Mass Effecta Casey Hudson za PC Gamer: 'Ako odradite barem mali dio side questova ili se držite tek glavnoga zadatka, to će utjecati na odvijanje rata.'

 

'Odlučite li nabrzaka završiti igru, naravno, to možete učiniti. Na taj ćete način dobiti nekakav završetak, no bit će mnogo brutalniji i minimalniji u usporedbi s onim koji dobijete ako se potrudite odraditi i sporedne zadatke. Okupite li kroz side questove cijelu galaksiju i s takvim savezništvom dočekate kraj, čeka vas spektakularan završetak', objasnio je Hudson.

 

Mass Effect 3 u produkciji je već više od godinu dana, na policama trgovina trebao bi se pojaviti početkom 2012. godine.

 

Istospolne veze u Mass Effectu 3

 

Hudson je za PC Gamer potvrdio i informaciju da će u Mass Effectu 3 biti moguće uspostaviti emocionalnu vezu između likova istoga spola, kao i u prvom Mass Effectu. U nastavku je takvo nešto bilo nemoguće. Upravo zbog mogućnosti uspostave istospolne veze dosta je prašine podigla jedna druga BioWareova franšiza – Dragon Age u kojoj je to, prema mnogima, bilo previše isforsirano, pa su žalbe pristizale čak i od LGBT osoba. 

 

Mass Effect: Genesis i na Xboxu 360

 

Još jedna novost koja bi mogla razveseliti vlasnike Xboxa 360 je i vijest da se odsad na Xbox Marketplaceu za 320 Microsoft Pointova može kupiti Mass Effect: Genesis, interaktivni strip koji je bio implementiran u PlayStation 3 verziju Mass Effecta 2. Strip je bio namijenjen pridošlicama u franšizu koji nisu odigrali prvu igru, što nisu ni mogli jer se ista nikad nije ni pojavila na konzoli PS3.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije