http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TVRDE U ROCKSTARU

'PS3 se pregrijava i gasi zbog novog firmwarea!'

ps3
Budući da je primio mnogo prijava zbog naglih gašenja konzola PlayStation 3 prilikom igranja L.A. Noirea, Rockstar je odlučio istražiti problem i došao do zanimljivog zaključka

Gašenje PlayStationa 3 za vrijeme igranja L.A. Noirea i drugih igara uzrokovano je pregrijavanjem konzole - jasan je stav Rockstara koji je objavljen i na njihovim službenim stranicama. Kakvim pregrijavanjem, iznenadit će se mnogi jer PS3 nikada nije imao problema s pregrijavanjem.

 

Za nj Rockstar krivi najnoviji 3.61 firmware koji uzrokuje pregrijavanje nekih konzola, a najviše je pritužbi dosad stiglo od vlasnika starijih verzija od 60 GB i 80 GB:

 

'Primili smo pritužbe da se PS3 pregrijava prilikom igranja L.A. Noirea te se nakon toga i gasi nakon tri kratka zvuka 'beep'. To se većinom događa na starijim modelima od 60 i 80 GB.

 

Naši prvi nalazi govore da nadogradnja firmwarea na verziju 3.61 uzrokuje pregrijavanje PlayStationa 3. Pregrijavanja su zabilježena na sada već nekoliko igara odmah nakon instalacije novoga firmwarea.

 

Gašenje uzrokovano pregrijavanjem se događa nakon 30 minuta do dva sata aktivnog igranja. I sami smo provjerili na nekoliko igara (Rockstarovih i ne-Rockstarovih) da se pregrijavanje događa isključivo nakon instalacije 3.61 firmwarea', stoji u službenom izvješću Rockstara.

 

Pa eto, ako ste među onima čija se konzola gasi pri igranju igara, preostaje vam samo očekivati odgovor iz Sonyja te novi firmware.

 

Kad se PS3 stvarno pregrije :D

 

 

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije