http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVA HOROR IGRA

Child's Play stiže na PC

chucky-1
Chucky, čuveni zli lutak, uskoro dolazi na PC računala

Poštovani fanovi horor igara, krvi te mesa i ostalih finih stvari - radujte se. Naime, firma koja je dosad napravila jednu igru pod imenom Webster Spell Jam odlučila se ubaciti u hardcore mod i izbaciti žestoku, beskompromisnu, opaku i zabavnu igru temeljenu na seriji hororaca Dječja igra. Da, znamo, nije da TikiGamesu Webster Spell Jam stoji kao idealna podloga za izradu horor naslova, no, hej - barem znamo da neće koristiti isti engine.

 

Najbolja igra svih vremena

 

Za one koji ne znaju, Dječja igra popularan je hororčić iz osamdesetih u kojoj zlikovac kriminalac u trenu prije smrti opsjedne lutku koju glavni junak donese doma. Nakon toga, naravno, ovaj oživi, nabavi nož, kolje okolo i tako dalje. Uglavnom, igra vjerojatno neće pratiti priču iz samog filma (ili filmova, s obzirom da je franšiza polučila popriličnu količinu nastavaka), no jedna je stvar sigurna - moći ćete igrati kao ČAKI. Datum izlaska još nije definiran, s obzirom da je tek jučer izašla presica o tome kako na igri zapravo netko i radi, tako da ćete se za ispunjenje svih svojih horor snova možda morati malo strpjeti.

 

Trailer za originalni Child's Play

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije