http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DIRT 3

Igre koje izlaze ovoga tjedna

Prošli tjedan bio je jedan od najboljih ove godine što se industrije videoigara tiče - imali smo priliku zaigrati fenomenalni L.A. Noire i The Witcher 2 koji će se igrati još mjesecima, pa i godinama. Razumljivo je stoga što naslovi koji izlaze ovoga tjedna u najmanju ruku izgledaju – inferiorno

Bez brige, stvari ipak nisu toliko crne. Naime, ovoga tjedna nam napokon dolazi dugoiščekivani rally naslov – Dirt 3. Najnoviji dio u Codemastersovoj franšizi svjetlo dana će ugledati već sutra, 24. svibnja, i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Istoga dana izlazi i Kung Fu Panda 2: The Video Game, simpatična arkada bazirana na popularnom animiranom filmu koja dolazi na Xbox 360 (s podrškom za Kinect!), PlayStation 3, Wii i DS platforme. Izlazak igre podudara se s izlaskom filma u kojemu su glasove glavnim likovima između ostalih posudili i Jack Black i Angelina Jolie.

 

 

Sutra stiže i prava RPG poslastica za sve ljubitelje D&D-a: Dungeons & Dragons: Daggerdale. Zanimljivo, radi se o prvoj D&D igri na konzolama još od 2004. godine koja će se pojaviti na Xbox Live Arcadeu, PSN-u i na PC-ju.  

 

 

Svi ljubitelji vozačkih igara i vlasnici Wii konzola od sutra će moći uživati u NASCAR The Game: 2011. Verzija za Xbox 360 i PS3 na tržištu se pojavila još u ožujku i kritika i publika dali su joj ispodprosječne ocjene.

 

 

Sve o temi:
wii
ds
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije