http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MALI REZOVI U LINEUPU

Capcom ne voli Nintendo

Ryu vs. Kazuya Mishima Street Fighter x Tekken
Capcom je ove godine odlučio uštedjeti... Na pomalo radikalan način

Da recesija još nagriza gaming industriju, svjedoči i neočekivana odluka iz tabora Capcoma. Slavna japanska firma odlučila je srezati troškove na dosta radikalan način. Naime, u projekciji sljedeće fiskalne godine Capcom je zaključio da neće baš previše zaraditi, pa shodno tomu smanjuju broj projekata za određene platofme.

 

Novi RE za 3DS ipak dolazi, ne brinite

 

Pod određene mislimo na Nintendo 3DS i Wii. Naime, dok će za Playstation 3 i Xbox360 povećati broj naslova u izradi, Wii će biti reduciran svega na dva, a 3DS i DS bolno će osjetiti smanjenje inicijalnog lineupa na devet. Zvuči strašno i bezobzirno prema Nintendu? Pa, vidjet ćemo za godinu dana kada saznamo koliko je firma profitirala na ovakvom možda radikalnom potezu. Nintendo još nije reagirao na Capcomove rezove.

 

Pomalo nabrijani trailer za Street Fighter x Tekken

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije