http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UNRATED

Age of Conan postaje besplatan

Age of Conan, popularni MMO, uz klasičnu će pretplatu dobiti i freeware model, objavljeno je iz Funcoma

Age of Conan, MMORPG koji se na tržištu pojavio još 2008. godine, ovoga će ljeta postati potpuno besplatan, objavili su njegovi autori iz Funcoma. Ipak, Funcom ne namjerava ukinuti pretplatu, već samo uvesti novi model prema kojemu će igrači moći odlučiti žele li uživati u besplatnom igranju ili za isto plaćati klasičnu mjesečnu pretplatu.Ovaj potez je, kako objašnjavaju sami autori, motiviran skorašnjim (jesen 2011) izlaskom novog Conan filma te se pretpostavlja da će on povećati i interes publike za njihovu MMO igru.

 

'Osjećamo da je vrijeme da napravimo zaokret u našoj politici i osiguramo najbolju moguću poziciju uoči porasta interesa za Conana, kako bismo mogli privući što veći broj korisnika u predivni svijet koji smo kreirali', izjavio je Craig Morrison, izvršni producent Age of Conana za Eurogamer.

 

Igra će zapravo biti besplatna u mjeri u kojoj će to željeti sam igrač. Plaćat će se dodatni itemi, no i bez njih igrač će moći dostići maksimalni, 80. nivo.

 

Oni koji će igru igrati besplatno neće biti smješteni na posebne servere, već će biti pomiješani s pretplatnicima i uživati gotovo iste pogodnosti kao i oni.

 

Kako bi pak obilježio djelomični prijelaz na besplatno igranje ovoga ljeta, Funcom će igru preimenovati u Age of Conan: Unrated.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije