http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UBOJICE KRALJEVA

The Witcher 2 dolazi i na Xbox 360!

Prije nekoliko dana iz CD Projekta došla je zagonetna najava da za E3 pripremaju The Witcher iznenađenje za vlasnike konzola, a danas je stvar i potvrđena od strane ESRB-a. Ipak, o PlayStation 3 verziji još ni riječi

Prošloga tjedna na tržištu se pojavio i The Witcher 2, jedan od najiščekivanijih RPG naslova ove godine, i oduševio kritiku i publiku. Naravno, igra se pojavila samo na PC platformi nakon što su još prije godinu dana otkazane verzije za konzole. CD Projekt se, naime, odlučio potpuno posvetiti PC platformi i iskoristiti sve njezine blagodati, u čemu je i uspio; The Witcher 2 je grafički najljepši RPG u povijesti.  

 

Prije nekoliko dana izjave jednog od uposlenika CD Projekta ulile su nadu konzolašima – naime, najavljeno je iznenađene za sve obožavatelje franšize i vlasnike konzola. Iako su odmah počela nagađanja da se radi o konzolaškim verzijama, službene potvrde nije bilo.

 

No, ona je na neki način stigla već danas. Naime, ESRB (Entertainment Software Rating Board), tijelo koje odlučuje o primjerenosti nekog zabavnog sadržaja za određenu dob, danas je objavilo svoj rating za – Xbox 360 verziju The Witchera 2.

 

Ipak, zbunjuje činjenica da se osim PC-ja i Xboxa 360 ne spominje verzija za PlayStation 3. Nema sumnje da je verzija za Xbox 360 već dugo u razvoju jer CD Projekt na prošlogodišnjem E3-u demonstrirao je upravo verziju za Xbox 360. Kada će se ona napokon i pojaviti na toj platformi, najvjerojatnije ćemo saznati već na skorašnjem sajmu E3, a nadamo se i PlayStation 3 verziji.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije