http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SONGS TO TEST BY

Dočepajte se besplatnog soundtracka Portala 2!

Portal 2 nije bio besplatan, no vrijedio je svake uložene lipe. Ipak, njegov soundtrack bit će potpuno besplatan, a prvi od njegova tri dijela možete skinuti već danas

Vrlo malo igara oduševljava kao što oduševljava Portal 2 iz minute u minutu, i to svakim svojim dijelom i detaljem. Takve igre čekaju se doslovno godinama, a kako se svidjela nama, pogledajte još jednom u našoj videorecenziji.

 

Kao i u svemu, Portal 2 je briljirao i u zvukovnom, tj. glazbenom aspektu, pa je Valve odlučio izdati i cijeli soundtrack. Prvi od tri dijela koji će se pojaviti za download može se nabaviti već danas, a sadrži ukupno 22 filea. Da, dobro ste čuli. Pomnožite to s tri i shvatit ćete da Valve besplatno nudi ono što ostale korporacije nude za novac. Jedva čekamo da se pojave i sljedeća dva dijela kako bismo se dokopali izvrsne pjesme koju je The National snimio samo za Portal 2, 'Exile Vilify'.

 

'Songs to Test By: Volume I' možete downloadati ovdje.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije