http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PC OPET KRATKIH RUKAVA?

Fifa 12: 'Revolucija, ne evolucija'

EA je danas službeno najavila novu igru FIFA koja će, prema njihovim riječima, biti – revolucionarna

Dugo ustajali, ali planetarno popularni serijal FIFA pravu malu revoluciju doživio je 2010. izdanjem kojim su igrači napokon dobili kvalitetu koju su priželjkivali doslovno godinama. Današnjom službenom objavom FIFA-e 12, EA je objavio da će ista biti 'revolucija, a ne evolucija' serijala.

 

Svoje tvrdnje potkrepljuju novim Player Impact Engineom: 'The Player Impact Engine procesuira odluke kontinuirano u realnom vremenu u svakom trenutku kontakta na igračevu tijelu kako bi kreirao beskonačan broj različitih i prirodnih situacija', stoji u izvješću EA.

 

Osim u kontaktu igrača s loptom i između dvojice igrača, spomenuti engine zadužen je i za ozljede, tako da će izračunavati silu udara te njegov utjecaj na tijelo obojice igrača.

 

Ipak, prilično je neobična i u najmanju ruku razočaravajuća informacija da će se Player Impact Engine koristiti samo u verzijama za Xbox 360 i PS3,  pojavit će se i na platformama PC, Wii, PS2, 3DS i PSP.

 

Čini se da će se ponoviti situacija već spomenute FIFA-e 2010 kada je igra bila izvrsna na konzolama, no ne i na PC-u. Sve blagodati u kojima su tada konzolaši uživali PC igrači su mogli isprobati tek u FIFA-i 2011.

 

EA planira i na inoviranju Career moda na način da će isti dočaravati 'realne nogometne priče', a tekme bi sada još više trebale sličiti pravim prijenosima utakmica. Radi se i na poboljšanju osvjetljenja i prikaza publike.

 

Što se coopa tiče, na PlayStationu 3 će istovremeno utakmicu moći igrati do sedmero igrača, a na Xboxu 360 tek četiri. U online mečevima moći će sudjelovati istovremeno 22 igrača.

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije