http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STORY TRAILER

Novi foršpan za Gears of War 3!

Gears of War 3, bez sumnje, najočekivanija je ekskluziva za Xbox 360 koja će se pojaviti na tržištu krajem godine. Kako će izgledati singleplayer priča, njeni autori otkrivaju nam u novom foršpanu

Prva asocijacija na Xbox 360 mnogima je – Gears of War, franšiza koja je u žanr shootera unijela nekoliko komponenti koje su danas općeprihvaćene i više nimalo neobične. Dapače, prvi Gears bio je prva velika ekskluziva za Xbox 360, igra koja je javnosti pokazala da i Microsoft konja za trku ima.

 

Naravno, od trećeg nastavka očekivanja su viša no ikad, a u Epicu se kunu da su sva opravdana i da će Gears 3 biti najbolji Gears dosad. Stoga su nam autori u novom foršpanu odlučili prezentirati djelić priče i to uz nabrijanu pjesmu 'War Pigs' Black Sabbatha.

 

Naime, čini se da će se u trećem dijelu radnja odvijati oko Marcusova pohoda da spasi oca.

 

 

Izlazak igre Gears of War 3 najavljen je za 20. rujna.   

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije