http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZERGOVI NAPADAJU

Prvi StarCraft II: Heart of the Swarm trailer

Starcraft 2
Izlazak drugog od tri dijela StarCrafta II sve je bliži, a Blizzard je danas u javnost pustio i prvi službeni trailer koji pokazuje i dijelove gameplaya

Kao što vjerojatno svi znate, StarCraft II: Wings of Liberty koji se na tržištu pojavio sredinom prošle godine tek je prvi od tri dijela StarCrafta II. Radi se u biti o jednom od najnepopularnijih poteza u dugogodišnjoj povijesti Blizzarda zato što će igrači, da bi odigrali cijelu igru, morati kupiti tri dijela, od kojih će Blizzard svaki naplaćivati kao punu igru.

 

Drugi dio trilogije Heart of the Swarm na tržištu će se pojaviti najvjerojatnije u prvoj četvrtini 2012. godine, a upravo danas je objavljen i prvi trailer koji sadrži scene gameplaya:

 

 

Radnja Heart of The Swarm direktno se nastavlja na Wings of Liberty, a kampanja će pratiti rasu Zerga.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije