http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA PLAYSTATION PLUS PRETPLATNIKE

Beta testiranje Uncharteda 3 sljedeći mjesec

uncharted3
Krajem sljedećega mjeseca počinje beta testiranje Uncharteda 3 za PlayStation Plus pretplatnike, a nekoliko dana kasnije i za sve ostale

Uncharted 3: Drake's Deception najisčekivanija je PlayStation 3 ekskluziva ove godine, a s gotovo istim isčekivanjem čeka se i beta testiranje igre. Sony je danas objavio da će isto započeti 28. lipnja za sve pretplatnike usluge PlayStation Plus te vlasnike vouchera kojih ste se mogli dokopati kupovinom inFamousa 2 u pretprodaji.

 

Za sve ostale beta testiranje započet će nekoliko dana kasnije, 4. srpnja, a trajat će sve do 13. srpnja.

 

Tijekom testiranja igrači će moći isprobati devet modova na dvije mape te istovremeno igrati s još devetoricom igrača, ovisno o modu.

 

 

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije