http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ADAM JENSEN U AKCIJI

Novi trailer za Deus Ex: Human Revolution

deusex
Nakon nekoliko mjeseci zatišja napokon je objavljen novi video trailer iz Human Revolutiona koji nam dočarava priču te akcijski dio ovog RPG-a

Već neko vrijeme nismo pisali o Deus Ex: Human Revolutionu, RPG-u za koji je zadužen Eidos Montreal. Priznajemo doduše da nas je Square Enix razmazio zaista fenomenalnim trailerima, pa smo jedva dočekali najnoviji. Radi se o dosad akcijom najnabijenijem traileru punom drame, zbog čega sve podsjeća na trailer za neki holivudski blockbuster:

 

 

Podsjećamo, Human Revolution je prequel serijalu Deus Ex, a radi se o čistokrvnom RPG-u koji se igra poput FPS-a, dakle iz prvoga lica. Prema obećanjima autora, svaka odluka koju učinimo u igri imat će velik utjecaj na cjelokupni razvoj priče, a pri tome se misli i na sam pristup svakoj od situacija. Naime, igra će biti koncipirana na način da svakoj situaciji možete pristupiti po izboru – hoćete li nasilno i bučno eliminirati neprijatelje, tiho ih ukloniti ili ih pak potpuno zaobići.

 

Deus Ex: Human Revolution svjetlo dana ugledat će 26. kolovoza ove godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360.  

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije