http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAŠE GORE LIST

Serious Sam 3: Prvi videotrailer!

Nekoliko mjeseci nakon službene objave novog Serious Sama te nekoliko dana prije E3-a, zagrebački CroTeam objavio je i prvi video foršpan

Treći nastavak serijala Serious Sam, najpoznatijeg hrvatskog FPS-a planetarne popularnosti, najavljen je u veljači ove godine, a na tržištu bi se trebao pojaviti već ovo ljeto. Ubrzo su se pojavili i prvi screenshotovi, a sada je napokon objavljen i prvi trailer koji prikazuje i scene samoga gameplaya.

 

 

Sasvim očekivano, Serious Sam 3 ostaje vjeran svojoj koncepciji koja ga je učinila slavnim te se čak i promovira pod geslom 'No Cover, All Man'. Kao što je vidljivo i u traileru, u igri će se pojaviti neki već dobro nam znani neprijatelji, no ipak se nadamo da će CroTeam na nas odaslati neke sasvim nove nemani. Treba spomenuti i potpuno novi engine za koji je zaslužan sam CroTeam i koji na prvi pogled izgleda zaista odlično.

 

Točan datum izlaska igre još nije poznat, zna se tek da će to biti ljeto 2011, a igra bi se trebala pojaviti na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije