http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RAT BANDI

Uđite u nasilan svijet trećeg Saints Rowa!

srtt
Budući da se ove godine na tržištu neće pojaviti novi Grand Theft Auto, njegovo mjesto trebao bi djelomično popuniti novi nastavak u serijalu Saints Row, a kako će on izgledati, provjerite u novom CGI traileru

NAPOMENA: Ispričavamo se svim našim poštovanim čitateljima/gledateljima. Naime, danas smo pripremili novu emisiju GameStudio koju zbog tehničkih problema ipak nećete moći vidjeti. Sutra međutim slijedi opširna video recenzija The Witcher 2.

 

S obzirom na aktivnost igraće industrije ovih dana sasvim je jasno da nam se približava tradicionalni E3 na kojemu će biti predstavljene desetine igara. Već nekoliko dana neumorno se objavljuju i novi traileri, a jedan od najboljih svakako je onaj iz Saints Row: The Third.

 

CGI trailer za novi Saints Row uvući će vas u mračni i nasilni svijet igre uz obilje slow motiona i glazbe:

 

 

Saints Row: The Third je, kao što mu i ime govori, treći nastavak u franšizi, a na tržištu bi se trebao pojaviti 15. studenoga, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360. Radi se o sandbox igri nalik na GTA u kojoj ćete preuzeti ulogu vođe bande Third Street Saints u ratu sa suparničkom bandom The Syndicate.

 

Na razvoju igre radi studio Volition koji će sljedeći tjedan izdati i novi Red Faction pod imenom Armageddon.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije