http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OPERATION RACCOON CITY

E3 trailer za novi Resident Evil

reorc
Povodom E3-a i ekipa iz Capcoma odlučila je izdati novi CGI trailer za nadolazeći Resident Evil: Operation Raccoon City

E3 samo što nije počeo, a prigodom toga gejmerska javnost može uživati u mnoštvu novih i izvrsnih trailera. Jedan od njih zasigurno je i CGI trailer za novi Resident Evil pod imenom Operation Raccoon City:

 

 

Resident Evil: Operation Raccoon City na tržištu bi se trebao pojaviti krajem ove godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360. Radnja igre odvija se između drugog i trećeg nastavka Resident Evila, a smještena je u Raccoon City čiji su stanovnici 'zombificirani' T-virusom, ilegalnim biokemijskim oružjem koje je razvila farmaceutska tvrtka Umbrella. Igrač će u igri moći preuzeti dvije uloge – ulogu člana sigurnosne službe s namjerom da se zataškaju i sakriju tragovi o ilegalnim aktivnostima Umbrelle, ili kao član Special Operationa SAD-a s namjerom da se razotkrije zločin Umbrelle.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije