http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PUKA SITNICA

Definirane cijene Sony PSVitea

E3 je u punom jeku, a Sony se šepuri novom prenosivom konzolom koja, čini se, od sada ima i konkretnu cijenu

Za sve one koje zanima koliko će koštat novi PSP, došle su konkretne vijesti. Nova portabilna konzolica koju Sony reklamira koliko je dug i širok na tržištu bi se trebala pojaviti krajem godine, a koštat će otprilike koliko i Nintendo 3DS. Cijena uređaja nije nimalo slučajna, s obzirom da Sony planira konkurirati na prenosivom tržištu proizvodom koji 'radi sve osim 3D-a i ima bolji ekran'.

 

Nije loše

 

Sve u svemu, postojat će dvije verzije: ona sa WiFi opcijom kao i ona sa 3G i WiFi opcijom. Cijena slabije verzije je 249,99 dolara, a jače 299,99 dolara. Ovo, preneseno na europske standarde, znači 250 eura i 300 eura. Realno gledano, ako uzmemo u obzir koje sve ludorije ovaj uređaj može raditi, cijena mu uopće nije prepaprena. Ipak, ono što je ubilo 3DS na Viti će morati biti jako, a to je - startni lineup. Sa novim Drakeom, Little Deviantsima i još gomilom toga Sony planira napraviti solidan launch. Držimo fige.

 

Novi Uncharted: Golden Abyss

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije