http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI MEDIJ NA OBZORU

Metal Gear Solid premasivan za 3DS

MGS: Peace Walker
Nintendo će, čini se, morati napraviti bolji medij za nadolazeći Metal Gearov naslov za 3DS

U svesrdnom očekivanju novih naslova za Nintendov 3DS za oko nam je zapeo Konamijev remake koji je, čini se, natjerao Nintendo da izvrši nadogradnju medija. Naime, Nintendovi 3DS cartrigeovi premalog su kapaciteta za novi Konamijev 3D remake čuvenog Metal Gear Solid: Snake Eatera. Prema posljednjim vijestima iz Nintenda, radi se na novom cartrigeu koji ima kapacitet čak 4 GB.

 

NOVI CARTRIGE OD ČETIRI GIGABAJTA?!?!?!!

 

Sama masivnost ove prenosive igre sugerira da je Konami za svoje 3DS fanove priredio pravu poslasticu. Realno gledano, blockbusteri poput Snake Eatera potrebni su 3DS-u kako bi se izvukao iz lošeg starta (koji velika većina kritičara smatra glavnim razlogom zbog kojeg konzoli trenutno ide dosta slabo). Upravo zbog toga držimo fige i nadamo se najboljem.

 

Seksi trailer za MGS 3D

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije