http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BEZ OBRAZLOŽENJA

Odgođen Rage

rage
Usred svih dobrih vijesti koje stižu ovih dana povodom E3, došla je i jedna loša – odgođen je Id Softwareov novi FPS Rage

Sve do jučer službeni datum izlaska Ragea bio je 16. rujna, što je vrijedilo za sve tri platforme – PC, PS3 i Xbox 360. Međutim, oni pažljiviji jučer su na web siteu igre zamijetili novi datum izlaska – 7. listopada. Radi se o odgodi od tek nekoliko tjedana, no ipak zbunjuje zašto Bethesda nije pripremila službeno izvješće o odgodi kako bi javnost bila upoznata s razlozima iste.

 

Podsjećamo, Rage je u produkciji već nekoliko godina, praktički od dovršetka Dooma 3, posljednje igre na kojoj je samostalno radio Id Software. Od igre se stoga očekuje mnogo, a prema prvim video materijalima koje Bethesda svako malo objavljuje – Id Software je na najboljem putu da ta očekivanja i ispuni.

 

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije