http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ISTINA ILI MIT

Dedicated serveri za Modern Warfare 3?

modern warfare 3
Datum objave:
10.06.2011 12:52
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Infinity Ward i Activision našli su se prošle godine pod neviđenom paljbom fanova Call of Dutyja zbog izostanka dedicated servera za njihov Modern Warfare 2. Nadolazeći Modern Warfare 3 mogao bi tu nepravdu ispraviti
Prema najavama iz programerskog studija koji je zadužen za razvoj novog Call of Dutyja, Modern Warfare 3 mogao bi (i trebao) imati podršku dedicated servera kada je riječ o njegovom multiplayer modu. Kao što je poznato, njegov prethodnik Modern Warfare 2 nije imao tu opciju, što je s pravom izazvalo srdžbu kod igrača.

Hoće li se te najave Infinity Warda i obistiniti, ostaje za vidjeti, a jedan od mogućih razloga za ovaj potez možda leži u činjenici da 'konkurentski' FPS koji izlazi koji tjedan prije ima ogromnu podršku PC zajednice, što svakako nije zanemarivo.

Još jedna novost vezana uz Modern Warfare 3 je i servis nazvan Call of Duty: Elite koji bi trebao dodatno unaprijediti i poboljšati multiplayer iskustvo, a u izradi je već pune dvije godine. Elite je zamišljen s ciljem da igraču pruži mogućnost da sa svojim igraćim profilom bude kvalitetnije povezan s cijelom Call of Duty igraćom zajednicom te će se kao takav implementirati u Modern Warfare 3, kao i u buduće Call of Duty nastavke. Kako će taj servis funkcionirati u praksi i kakav će odaziv imati kod samih igrača, pokazat će vrijeme.


Call of Duty: Elite

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije