http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MMO ZA MASE

PWE radi na čak tri nova naslova

RHearts
Nakon akvizicije Cryptica, Perfect World Entertainment objavio je čak tri ambiciozna nova naslova

Za sve one koji su upoznati sa freemium RPG-ovima, Perfect World Entertainment nije nepoznato ime. Genijalci iza Battle of The Immortals i Heroes of Three Kingdoms nakon akvizicije Cryptic Gamesa pokazali su ne jedan već tri nova MMO naslova na kojima trenutno rade. PWE je, inače, Kineska kompanija koja već tri godine distribuira i održava nekoliko MMO naslova koji se, napominjemo, igraju diljem svijeta.

 

Tri nova naslova koja su nedavno objavili su Rusty Hearts, RaiderZ i Blacklight Retribution. Svaki od njih jedinstven je na svoj način, čemu možete posvjedočiti pogledavši ova tri intrigantna trailera.

 

Akcijska futuristička FPS pucačina Blacklight Retribution

 

Intrigantni hack'n'slash Rusty Hearts

 

RaiderZ....Monster Hunter, anyone?

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije